HTML

'THAT GOVERNMENT IS BEST WHICH GOVERNS LEAST.'

legutóbbi hozzászólások

  • bandiras2: Most látom csak a dátumot. Kissé le vagyok maradva... (2021.02.15. 20:30) Ayn Rand: Fogoly lelkek. Mikor lesz újrakiadás?
  • 957: Helló szerintem is faszság az alanyi jogú állami juttatás, (alaból) de a csirkefejért sorba álló ... (2010.01.01. 18:52) Tessék választani!
  • luckyfighter: már bizonyos hogy a leköszönő bajnai kormány is hasznosítja az észt szagügyi minisztérium tárcaköz... (2009.12.30. 22:57) Fingadó
  • Aptyuka2: Én is nagyon sajnálom. Sok sikert kívánok! (2009.01.13. 14:22) Függöny
  • Toxicus: @Friend of Liberty: Ilyen hozzászólás után kritizálod valaki stílusát? Az olcsó ironizálásod is cs... (2009.01.08. 18:28) Nő a tét

A nép szava

2008.03.07. 19:35 :: Friend of Liberty

Döntésképtelen vagyok. Fogalmam sincs, mit csináljak vasárnap. Menjek szavazni? Ne menjek szavazni? Mivel nem hiszek az ingyenebédben, alighanem három nemet kellene vésnem a szavazólapra. De. Azt hiszem, nem lenne sok értelme. Ahogy a bojkottnak, meg az érvénytelenül szavazásnak sem. Döntésképtelen vagyok. Komolyan mondom. Annyit tudok csak, hogy az egész politikai elit (muhaha!) tehet egy szívességet. Igazán elmehetnének végre a picsába! És ha már ott vannak, lehetőleg ne is jöjjenek vissza.

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://friendofliberty.blog.hu/api/trackback/id/tr30488068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_42102 2008.03.07. 20:42:55

Rajzolj kukit a lapokra :)Mindkét oldal érveit és ellenérveit értem, és ha értelmes emberek laknának ebben az országban, akkor senki sem menne el szavazni... Esetleg körbezárnák a parlamentet és nem engednének ki senki, amíg el nem tudják dönteni, mi a jó az országnak. Számszerűen, szakmailag, pártoktól függetlenül, Magyarországért és értünk, valamint a jövő nemzedékéért. Mert legyen bármi az eredmény, annak igazi következményeit a gyerekeink viselik majd....

wovbagger 2008.03.07. 21:44:08

Hétfő óta érvénytelen a személyim. Nem tudok szavazni.

Ismeretlen_10155 2008.03.08. 19:48:29

Ne menj. Nincs értelme az egész cécónak...

Aptyuka 2008.03.09. 06:14:37

Hasonló volt a gondom, de azt gondolom, ha elmegyek szavazni, ezzel ennek a szavazásnak legitimálom a helyességét. Holott valóban elmehetnének végre. Az általad pontosan megfogalmazottak, kézenfogva az AB-t, az LB-t és (képzavarral) a nemzeti madarunkat... Menjenek. Oda.

joe 2008.03.09. 22:23:35

Nektek valóban azért fizetnek hogy az MSZP mellett kampányoljatok? A másik, "szuperapu" blogon is azt mondtátok, "Rajzolj kukit a lapokra". A Fiatal Baloldal blogírói akcióban???? Ez a blog pedig, ahogy olvasom, a Hírszerző egyik side-projektje, amolyan ál-grassroots és ál-indie, és elég szemforgatóan aljas módon független véleménynek álcázva. Miért kell a kinvallatást épp ma vétoval megvédő Bushot szolgálnod, FoLib? Akinek a politikai elit nem tetszik, az pedig pontosan a nemzeti radikális oldal, tehát várunk benneteket, ha elegetek van a PARLAMENTI pártokból. :D

Ismeretlen_50612 2008.03.10. 19:26:45

joe: Baszki, te mégis mi a fenéről beszélsz? Ezt a blogot egyedül írom, ráadásul nem is fizet érte senki. Azt hiszem, alapvető szövegértési problémáid vannak. Soha nem kampányoltam az MSZP mellett. És azt sem javasoltam, hogy rajzoljunk kukit a szavazólapra. Összetévesztesz valakivel. Fiatal Baloldal? Fiatal vagyok, ez igaz, de miből gondolod, hogy baloldali lennék? Nem vagyok baloldali. Libertariánus/libertárius/anarchokapitalista annál inkább. Ahogy tetszik. Nem kívánt rész törlendő. A Hírszerzőhöz sincs semmi közöm, igaz, néhány publicisztikát valóban írtam nekik. És remélhetőleg a későbbiekben is írni fogok. De mi ezzel a baj?

floorwalker 2008.03.11. 09:20:28

Joe, ne röhögtess, mert kiköpöm a reggeli kávémat :D Fiatal baloldal? És mondd, miért kellene nekem bármelyikőtök oldalára álnom? TETTETEK már bármi hasznosat ezért az országért? Értünk? Ezentúl is aszerint fogok szavazni, ha elmegyek szavazni, amivel a legkevesebbet árthatok. Ami konkrétan a népszavazást illeti, nekem nem volt választás, hogy a szüleim nyugdíját kell majd kiegészítenem az ország állapota miatt (és ebben OV és egykori kormánya is hibás, hiszen ha jól tették volna a dolgukat, akkor maradtak volna), vagy a párom tandíj hozzájárulását fizessem, meg a vizitdíjat (bár szerencsére makkegészségesnek mondhatom magamat). Ezért lehetett volna kukit rajzolni.... Nem azért, hogy ki, mikor, szerinted milyen színben éppen mit írt... Magyarország fele nem ment el. Szerintem ez mindennél beszédesebb. Számomra ez azt mondja, sem az egyik oldal, sem a másik nem tud elfogadható dolgokkal előállni. És ez alól a nemzei radikálisok sem kivételek, tekintve, hogy ti meg a külpolitikának és világgazdaságnak intenétek be, ami szintén egyet jelent a széllel szembe hugyozva hányással. Várunk egy józan politikai erőt, amely szakmailag is, és az ellenzék által is nagyjából elfogadható módon, gyorsan és pontosan képes cselekedni. De komolyan tartok attól, hogy ilyen nem mostanában lép elő. Addig is, mindenképpen szívunk és fizetünk.
süti beállítások módosítása