HTML

'THAT GOVERNMENT IS BEST WHICH GOVERNS LEAST.'

legutóbbi hozzászólások

  • bandiras2: Most látom csak a dátumot. Kissé le vagyok maradva... (2021.02.15. 20:30) Ayn Rand: Fogoly lelkek. Mikor lesz újrakiadás?
  • 957: Helló szerintem is faszság az alanyi jogú állami juttatás, (alaból) de a csirkefejért sorba álló ... (2010.01.01. 18:52) Tessék választani!
  • luckyfighter: már bizonyos hogy a leköszönő bajnai kormány is hasznosítja az észt szagügyi minisztérium tárcaköz... (2009.12.30. 22:57) Fingadó
  • Aptyuka2: Én is nagyon sajnálom. Sok sikert kívánok! (2009.01.13. 14:22) Függöny
  • Toxicus: @Friend of Liberty: Ilyen hozzászólás után kritizálod valaki stílusát? Az olcsó ironizálásod is cs... (2009.01.08. 18:28) Nő a tét

Nő a tét

2008.08.29. 19:39 :: Friend of Liberty

Nancy Pelosi gyermekmondókája óta tudjuk, hogy 'Obama jó, McCain rossz' (muhaha!). Ehhez képest a 'rossz' McCain egy nőt (!) választott alelnökjelöltjének, méghozzá nem is akárkit, hanem az egykori majdnem Miss Alaszkát, Sarah Palint, aki élesen ellenzi a terhességmegszakítást (szíve joga, de WTF?), valamint örökös tagja az országos lőfegyver lobbynak. Az utóbbira magasról, az előbbi viszont nagyon nem tetszik, de már az is valami, hogy legalább nem egy férfi akarja megmondani, mit kezdjenek a nők a saját testükkel. Álláspontja ettől függetlenül persze baromság, hiszen istennek talán mégsem kellene beleszólási lehetőséget adni az Egyén döntéseibe, de Hillary Clintontól mégiscsak fényévek választják el. Ráadásul jobban néz ki, mint Joseph Biden. És ez sem utolsó szempont. Hillary Clintonról viszont még ez sem mondható el, legföljebb erős jóindulattal.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://friendofliberty.blog.hu/api/trackback/id/tr62639960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ACI 2008.08.31. 12:04:26

Jó is mc Cain, legalább kirobbant egy világháborút, amit majd elvesztenek, és meg lesz szállva / fel lesz osztva szépen kis államokra az usa. Úgy is mondható persze, hogy elviszik majd a demokráciát az usa népének... és igaz is lenne, hisz a mostani mindkét jelölt a ZOG bábfigurája.

Valahogy az oroszokat azóta gyűlölik a neokóhnok, mióta nincs szabadrablás. Ahol nincs lehetőségük a szabadrablásra, azokat az országokat nevezik a gonosz tengelyének. Bezzeg a részeges jelcin alatt de dicsérték őket a jenkik. Mert akkor lehetett tőlük lopni.

Egy eurázsiai katonai szövetség garantálná számunkra a békét, és a stabil gazdaságot. Oroszoktól jönne nyersanyag, üzemanyag, na és főleg mindenfajta erőforrás Mennyiségben, ami nem Európa erőssége.

www.antidogma.hu/node/184

Brzezinski, aki ezt mondta "mindenáron meg kell akadályozni az eurázsiai szövetség létrejöttét" nem a lengyelek szégyene, hanem a hébereké.

Miért szolgálsz egy idegen hatalmat bértollnokként te is Folib, ha egyszer még zsidó sem lehetsz a gömöri palóc neveddel, egy olyan idegen hatalmat, akinek a geostratégiai érdekei pont ellentétesek az európai és ázsiai országokéval? Ráadásul angolszászok, na az a legrosszabb : így nagybetűvel A Gyarmatosítók.

jattila 2008.08.31. 13:38:53

ACI, egy újabb hülye fasz...

ACI 2008.08.31. 23:28:21

Színvonal, vazze, színvonal. Szerénykedhetnékem van ma, teháét jelzem: nem az a lényeg, amit én írtam hanem amit G.I. ott van a link olvasd el.

Véleményem szerint nem ér meg egy 3. vh-t az usa világhatalmi tébolya, azt sem értem, hogy egy libertinus hogy támogathat egy oylan embert, aki a fanatikus vakbuzgó paranoid puritánok szavazataira blazíroz.

Friend of Liberty · http://friendofliberty.blog.hu 2008.09.01. 19:03:06

jattila: Egyetértünk, köszönöm.

ACI: Talán megtanulhatnál magyarul. Mert ugye bazíroz, nem pedig 'blazíroz'. Biztos azzal keverted össze, hogy 'flambíroz'. A többi talán sajtóhiba.

Ti ott a szélsőjobbon egyébként mindannyian családfa-kutatással foglalkoztok szabadidőtökben? Eddig fogalmam sem volt róla, hogy palóc vagyok. De te nyilván többet tudsz a felmenőimről.

És ezt már ugyan tisztáztam néhányszor, de úgy látszik, nem lehet elégszer. Sajnos nem pénzel senki. Valaki igazán rendezhetne már egy segélykoncertet a megsegítésemre. És ha már itt tartunk, igazán elárulhatnád, milyen (anyagi) előnyöm származik az észosztásaimból.

Színvonalból pedig, azt hiszem, te vagy az utolsó, aki bárkit is kioktathat...

floorwalker (törölt) · http://spacepetanque.blog.hu/ 2008.09.02. 17:10:10

Arról nem beszélve, kit érdekel, hogy éppen kit és hol rak le "az a nyomorult gólya" ??? Ember legyél! Ne palóc, magyar vagy üzbég... mert az maximum a kultúrád, de nem az eredeted és ha bárki arra alapozza etikáját/értékrendjét, hogy mi az irányítószáma, az beszűkült, egocentrikus idióta. A Földön launk basszus, azon belül meg itt-ott, de az már ráadás, árnyalat.
Carramba! XD

Toxicus 2009.01.08. 18:28:42

@Friend of Liberty: Ilyen hozzászólás után kritizálod valaki stílusát? Az olcsó ironizálásod is csak azt hivatott leplezni, hogy nincsenek érveid. Persze neokon körökben lehet, hogy mások nyelvtani elírásai a saját messianisztikus igazságérzeteteket erősíti. ACI nyilván nem tökéletes, hiszen Ő az evolúcióval egyetemben fejlődött, míg a ti világotokat ugye hét nap alatt teremtette Isten (tökéletesre), és célt is adott: a szentföld védelmét.
süti beállítások módosítása