HTML

'THAT GOVERNMENT IS BEST WHICH GOVERNS LEAST.'

legutóbbi hozzászólások

  • bandiras2: Most látom csak a dátumot. Kissé le vagyok maradva... (2021.02.15. 20:30) Ayn Rand: Fogoly lelkek. Mikor lesz újrakiadás?
  • 957: Helló szerintem is faszság az alanyi jogú állami juttatás, (alaból) de a csirkefejért sorba álló ... (2010.01.01. 18:52) Tessék választani!
  • luckyfighter: már bizonyos hogy a leköszönő bajnai kormány is hasznosítja az észt szagügyi minisztérium tárcaköz... (2009.12.30. 22:57) Fingadó
  • Aptyuka2: Én is nagyon sajnálom. Sok sikert kívánok! (2009.01.13. 14:22) Függöny
  • Toxicus: @Friend of Liberty: Ilyen hozzászólás után kritizálod valaki stílusát? Az olcsó ironizálásod is cs... (2009.01.08. 18:28) Nő a tét

Az önmagukat leváltó zsidók

2008.08.23. 19:46 :: Friend of Liberty

Azt olvastam nemrégiben az egyik buszmegállóban (Kőbánya, Éles-sarok környéke), hogy 'A zsidó rendszerváltás megbukott'. Nem voltam meglepve. Mindig is tudtam. Mármint azt, hogy az emberi hülyeség határtalan. Tisztában vagyok vele, hogy összeesküvés-elméletekre izguló üldözési mániásoktól teljesen fölösleges ilyesmit kérni, de néha, mondjuk szökőévenként, igazán megpróbálkozhatnának a gondolkodással!!! Miféle 'zsidó rendszerváltásról' beszélnek?!? Eddig nem azt ordítozták habzó szájjal, hogy a kommunizmust 'a zsidók' szabadították az országra (a világra) azzal az előre megfontolt szándékkal, hogy jól kibasszanak mindenkivel?!? Ha egy pillanatra elfogadjuk, persze játszásiból, hogy valóban így történt, akkor 'a zsidók' hogyan és miért váltották le önmagukat?!? És honnan jöttek az önmagukat leváltó 'zsidók', ha egyszer kivétel nélkül mind kommunisták voltak?!?

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://friendofliberty.blog.hu/api/trackback/id/tr44629537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

drc 2008.08.24. 18:12:16

ezt a fajta idiotizmust én is tapasztaltam már...

( avajszinuarnyalat.freeblog.hu/archives/2008/03/01/Csak_egy_firka_/ )

SF · http://reakcio.blogspot.com 2008.08.26. 03:35:07

Kommunizmus = állami monopol kapitalizmus
Neoliberalizmus = mono és oligopóliumok kartelljének teljuralma

Antall szabadkőműves volt. Nem láttad az "Elátkozott szabadság" utolsó részét idén tavasszal az Echo tv-n? Pozsgay, Csurka, és még valaki ott megtárgyalták a témát. Mejd keresek linket a videóra ha van és beírom ide. :-)

Nem csak elmélet, mert a valóság beigazolja. Létező lobbik, létező tulajdoni viszonyok, létező érdekcsoportok hálózata, amit azt köt össze, hogy mindannyian zsidók.

Összeesküvés az kis térben, kicsiben működhet csak, pl. a királyi udvarban, és ez a szervezkedési forma már elavult amúgy is.

De éppen azért nincs összeesküvés, mert ma már mindent nagyban játszanak. Nyíltan léteznek a cionista szervezetek is, még honlapjuk is van.

Néha lehet látni a gépezetet működésben, és ekkor válik a teória tapasztalattá.

Például beindulnak különféle, közvéleményt befolyásolni akaró kampányok egyszeree minden zsidó tulajdonú médiában. Tavaly ilyenkor a Gárda megalakulása előtti hisztéria és rágalomhadjárat is iylen kampány volt.

Az a vajszínű blog egy katasztrófa. A szektás liberalizmus miatt, ami ott megy. Amúgy csak a műanyag tárgyak kapnak vajszínű árnyalatot, meg az olyan életellenes, utópista mű dolgok, mint a liberalizmus

A mottót adó író pedig nem magyar, csak magyarországi. Ezt már sok megnyilvánukásával bizonyította. És azért sikeres csak, mert a saját kiadóik fordították le és adták ki a könyveit világszerte. A nemzeti írók könyveit pedig nem terjesztik.

A könyveit már láttam, és azt kellett látnom, a külföld felé egy hazug képet adnak az itteni állapotokról.

Idet 2008.10.21. 00:00:44

Az összesküvés-elméletekkel az a baj, hogy szertenek megvalósulni, de a gyakorlati változatot már másképpen hívják.
süti beállítások módosítása