HTML

'THAT GOVERNMENT IS BEST WHICH GOVERNS LEAST.'

legutóbbi hozzászólások

  • bandiras2: Most látom csak a dátumot. Kissé le vagyok maradva... (2021.02.15. 20:30) Ayn Rand: Fogoly lelkek. Mikor lesz újrakiadás?
  • 957: Helló szerintem is faszság az alanyi jogú állami juttatás, (alaból) de a csirkefejért sorba álló ... (2010.01.01. 18:52) Tessék választani!
  • luckyfighter: már bizonyos hogy a leköszönő bajnai kormány is hasznosítja az észt szagügyi minisztérium tárcaköz... (2009.12.30. 22:57) Fingadó
  • Aptyuka2: Én is nagyon sajnálom. Sok sikert kívánok! (2009.01.13. 14:22) Függöny
  • Toxicus: @Friend of Liberty: Ilyen hozzászólás után kritizálod valaki stílusát? Az olcsó ironizálásod is cs... (2009.01.08. 18:28) Nő a tét

Don't Worry, Be Sad

2008.11.25. 23:07 :: Friend of Liberty

Tessenek megnyugodni. A világgazdasági válság ugyan miazhogynagyonis begyűrűzött, deésugyanakkorazonban aggodalomra semmi ok. Hiszen hamarosan elfogadják a jövő évi költségvetést (oh yeah!), a szabad demokraták félelme az előrehozott országgyűlési választásoktól ugyanis erősebbnek bizonyult a magasról leszart libsi elveknél. Most persze magyarázkodnak ezerrel, hogy nem tárták szét a lábukat a szociknak, és különben is, az ország kétségbeejtő helyzete költségvetésért kiált(ott), ezt a szánalmas dumát azonban csak kevesen fogják bevenni, a konstruktív ellenzékiség, mint olyan, pedig továbbra is értelmezhetetlen fogalom marad a magyar belpolitikában. Mert ugye, a nem létező hónapok után fizetett nyugdíj/fizetés továbbra is eleven hagyományként él tovább, igaz, februártól legalább adóköteles lesz a parlamenti képviselők, polgármesterek és önkormányzati képviselők költségtérítése, költségátalánya. Lehet örülni. Hosszú vajúdás után legalább ennyit sikerült megszülni. Gratulálok. Érdemes volt rendszert váltani. Hiszen annyira más most minden, mint anno az átkosban volt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://friendofliberty.blog.hu/api/trackback/id/tr73788850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása