HTML

'THAT GOVERNMENT IS BEST WHICH GOVERNS LEAST.'

legutóbbi hozzászólások

  • bandiras2: Most látom csak a dátumot. Kissé le vagyok maradva... (2021.02.15. 20:30) Ayn Rand: Fogoly lelkek. Mikor lesz újrakiadás?
  • 957: Helló szerintem is faszság az alanyi jogú állami juttatás, (alaból) de a csirkefejért sorba álló ... (2010.01.01. 18:52) Tessék választani!
  • luckyfighter: már bizonyos hogy a leköszönő bajnai kormány is hasznosítja az észt szagügyi minisztérium tárcaköz... (2009.12.30. 22:57) Fingadó
  • Aptyuka2: Én is nagyon sajnálom. Sok sikert kívánok! (2009.01.13. 14:22) Függöny
  • Toxicus: @Friend of Liberty: Ilyen hozzászólás után kritizálod valaki stílusát? Az olcsó ironizálásod is cs... (2009.01.08. 18:28) Nő a tét

Buzik jobbról

2008.10.24. 22:15 :: Friend of Liberty

A végén még megsajnálom a heteró szélsőjobbosokat. Bár inkább mulatságos, hogy már az ő seggük sincs biztonságban. Ezentúl gyakrabban kell majd hátranézniük a szerencsétleneknek, hátsó szándékokra ugyanis nem feltétlenül balról kell számítaniuk, pedig az ilyesmit általában arról szokták várni. Nem, egyelőre nem Csurka István coming outolt (a legutóbbi hírek szerint még a sliccét sem gombolta ki), hanem az időközben elhalálozott Jörg Haider expasija. Igen, Haider buzi volt. Feleséggel, gyerekekkel. Meglepő? Dehogy. Ránk tartozik? A legkevésbé sem. De ha már kitálalt az egyik 'özvegye', vonjuk le a tanulságokat. Ezek szerint egy buzinak nem kell feltétlenül szeretnie a többi buzit. Főleg akkor nem, ha a homofóbia szavazatokra váltható. Ez politika. Kőkemény politika.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://friendofliberty.blog.hu/api/trackback/id/tr60730429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xyz 2008.10.26. 19:07:07

"Rágalomgyár Haiderrel szemben

Ahogyan várható volt, megindult a rágalomhadjárat a két hete elhunyt Jörg Haiderrel szemben. Már az első napokban is érdekesen alakult halálának története, de mostanra egyre furcsábbá válik a történet szövése. A tegnapelőtt fölbukkant hírek szerint a szélsőjobboldalinak, nácinak nevezett Haider egy buzibárból indult az édesanyjához annak születésnapjára, barátja és utóda, Stefan Petzner pedig kijelentette, hogy viszonyuk volt.

A leggyanúsabb az egészben, hogy a világmédia azonnal, kritikátlanul elfogadta ezeket az állításokat, holott korábban szemtanúk mondták el, hogy Haider nem ivott semmit az autóba ülése előtt, buzibárról pedig szó sem esett. Már eleve életszerűtlen, hogy egy ilyen fontos győzelem után ekkora kockázatot vállaljon: idős édesanyja születésnapjára sietve ritkán rúg be ennyire az ember. Ha mégis megteszi, akkor a sofőrje vinné haza. Egy politikus egyedüli sofőrjének lenni bizalmi állás, az adott estén pedig Haider hazavitte alkalmazottját, majd csupán fél órával a baleset előtt maga indult el édesanyjához. A férfi azt állította, hogy a politikus nem ivott alkoholt, és sejthető, hogy ilyen fizetés és bizalmi viszony mellett nem engedte volna vezetni, ha másképp lett volna.

A mostani mese szerint egy üveg vodkát ivott meg (korábban huszonkét felesről és hét korsó sörről beszéltek), ennyi mindeképpen meglátszana valakin. Autójával a megengedettnél gyorsabban hajtott, de ez a jármű egy Volkswagen Phaeton, amely épp a baleset előtt nem sokkal esett át egy műszaki ellenőrzésen. Egy ilyen felső kategóriás jármű nem száll le az útról 142 km/h-nál még egy kátyú esetén sem, de az osztrák autópályák egyébként sem a hibáikról ismeretesek. Kevesen hozták le, de a Volkswagen hivatalos közleményben jelentette ki, hogy az autó ennél a sebességnél teljesen biztonságos és uralható.

Bár a rendezvény szervezője és a szemtanúk mind azt állították, hogy a férfi nem ivott, Stefan Petzner már akkor fontosnak tartotta kijelenteni, hogy Haider részeg volt. Egyedül ő tett így: a férfi, akit Haider régen maga mellé választott, bár szimpatizánsai a mai napig nem békülnek ki zsidó származásával. A titkárrá, majd második emberévé előlépő Petzner most a Szövetség Ausztria Jövőjéért párt új vezetrője, de az elemzők szerint alkalmatlan a feladatra. Kivált most, hogy összetörten jelent meg a kamerák előtt, és azt állította, hogy titkos homoszexuális kapcsolatban volt Haiderrel és ő élete szerelme. Ha valóban szeretné a férfit, vajon két héttel a halála után a választói előtt (akik multikultúra-ellenesek, néhányan pedig a homoszexualitást is elítélik) lejáratná? Ha titok volt, miért kellett most egyből előlépni vele?

A másik érdekes vonal főszereplője Peter Sichrovsky. Ő korábban a Haider-közeli Szabadságpárt tagja volt, de kiderült róla, hogy az izraeli titkosszolgálat, a Moszad ügynöke. Jelenleg az Európai Parlament tagja. Karlheinz Klement azzal borzolta a kedélyeket, hogy ez a Sichrovsky állhat a balesetnek álcázott gyilkosság mögött, mert megtudta, hogy Haider remek kapcsolatokat ápolt Kadhafi líbiai elnökkel. Az arab kapcsolatok pedig azután, hogy Haider már politikai erőt is felmutatott, komoly támogatást (egyeseknek veszélyt) jelentettek volna.

Haider hirtelen halálával azonban a Szövetség Ausztria Jövőjéért széthullik, de mindenképpen erejét kezdi veszteni. A cionisták legnagyobb ellenségének kikiáltott politikus éppen olyan véletlen halált halt, mint sokan mások, akikre a Moszad kiadta a hírhedt licence to kill parancsot. Attól, hogy az összeesküvéseket szövők sokszor tudatlanok és nevetségesek, még nem válik ténnyé, hogy nem léteznek nagy érdekek által irányított összeesküvések..."

Forrás: www.bombagyar.hu/index.php?post=1497

Avatar 2008.10.26. 20:41:17

Bombagyáros szerecsenmosdatás... Ahol a molotov koktél és a csőbomba tuningverdába való nitrószett néven fut.
A hitelesség non plus ultrája.

eszkep 2008.10.27. 09:44:24

Hogy ki buzi és ki nem, abból csak egy liberális képes politikát csinálni (és csinál is). A tisztességes emberek viszont magánügyként kezelik, és ezért pl. nem "masíroznak zenére az utcán" (buzifelvonulás).
Apropó, liberális kettősmérce: Ha a szélsőjobb "masírozik" az fasizmus, ha a buzik teszik ugyanezt, az mi????????
süti beállítások módosítása