HTML

'THAT GOVERNMENT IS BEST WHICH GOVERNS LEAST.'

legutóbbi hozzászólások

  • bandiras2: Most látom csak a dátumot. Kissé le vagyok maradva... (2021.02.15. 20:30) Ayn Rand: Fogoly lelkek. Mikor lesz újrakiadás?
  • 957: Helló szerintem is faszság az alanyi jogú állami juttatás, (alaból) de a csirkefejért sorba álló ... (2010.01.01. 18:52) Tessék választani!
  • luckyfighter: már bizonyos hogy a leköszönő bajnai kormány is hasznosítja az észt szagügyi minisztérium tárcaköz... (2009.12.30. 22:57) Fingadó
  • Aptyuka2: Én is nagyon sajnálom. Sok sikert kívánok! (2009.01.13. 14:22) Függöny
  • Toxicus: @Friend of Liberty: Ilyen hozzászólás után kritizálod valaki stílusát? Az olcsó ironizálásod is cs... (2009.01.08. 18:28) Nő a tét

Olimpiás

2008.08.24. 21:48 :: Friend of Liberty

Eddig nem volt szó az olimpiáról, nem véletlenül. Képtelenség lenne ugyanis magasabbról tennem az olimpiai mozgalomra (mozgalom? brrr). Egyesek most nyilván kozmopolita köcsögnek tartanak, mások véleménye azonban a legkevésbé sem érdekel (igen, egoista is vagyok többek között), de én is úgy gondolom, hogy ügyesen csurrantani a kölcsönhúgyból (copyright by Tóta W.), azért mégsem valami nagy diadal (tisztelet persze a kivételeknek). A versenysport egy ideje (egyre inkább) arról szól, hogy ki doppingol ügyesebben. Érdekli a fenét!?! De a leglényegesebb kérdés mégiscsak az, hogy kik voltak azok az idióták, akik Kínának adták az olimpia rendezésének jogát? Persze. Kína a legújabb globális nagyhatalom, de azért elképesztő naivságra vall demokratizálódást várni agyondoppingolt élsportolók küzdelmétől. Nem azt mondom, hogy Kína a náci Németország megfelelője, de ahogy a náciknak, úgy a kínai komcsiknak sem kellett volna olimpiát ajándékozni. Mert ettől mennek a mennybe. Egy kurva olimpiától ugyanis nem változik semmi. A kínai komcsik ugyanolyan seggfejek maradtak, mint amilyenek korábban voltak. És el lehet élvezni attól, hogy Jacques Rogg mindössze annyit mondott, hogy kivételes olimpia volt, nem pedig azt, hogy minden idők legjobb olimpiája, de azért ez édeskevés. Megkapták a lehetőséget? Megkapták! Kihasználták? Kihasználták! Az emberarcú Kína. Lehet csorgatni a nyálat. És a szabadságjogok? A szabadságjogokkal mi van? Semmi!!! Ki nem szarja le a szabadságjogokat? A kínai rezsim biztosan leszarja. Ideje lenne egy kubai játékoknak, nem? Amíg Castro elvtárs életben van.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://friendofliberty.blog.hu/api/trackback/id/tr70631015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

floorwalker 2008.08.25. 12:34:44

301 aranyból 51 nyertek, kész házidöntő :D
tényleg mi van most tibetben? számomra is olyan ez az egész, mint a rokkantkártyás maseratis...
süti beállítások módosítása