HTML

'THAT GOVERNMENT IS BEST WHICH GOVERNS LEAST.'

legutóbbi hozzászólások

  • bandiras2: Most látom csak a dátumot. Kissé le vagyok maradva... (2021.02.15. 20:30) Ayn Rand: Fogoly lelkek. Mikor lesz újrakiadás?
  • 957: Helló szerintem is faszság az alanyi jogú állami juttatás, (alaból) de a csirkefejért sorba álló ... (2010.01.01. 18:52) Tessék választani!
  • luckyfighter: már bizonyos hogy a leköszönő bajnai kormány is hasznosítja az észt szagügyi minisztérium tárcaköz... (2009.12.30. 22:57) Fingadó
  • Aptyuka2: Én is nagyon sajnálom. Sok sikert kívánok! (2009.01.13. 14:22) Függöny
  • Toxicus: @Friend of Liberty: Ilyen hozzászólás után kritizálod valaki stílusát? Az olcsó ironizálásod is cs... (2009.01.08. 18:28) Nő a tét

György Péter azt üzente

2008.08.29. 16:44 :: Friend of Liberty

Már megint ARC-oskodnak a Felvonulási az Ötvenhatosok terén. Amivel persze nincs is semmi baj, csakhogy az ARC évről évre egyre ötlettelenebb (borzalmas szóvicc: arctalanabb). Az ideit ugyan még nem láttam, de a tavalyi még a tavalyelőttinél is gyengébb volt, általánosítani pedig jólesik. Az ARC alapesetben persze érdekelné a fenét! De mégis írni kell róla, most olvasom ugyanis, hogy nem állították ki Malatinszky Vivien (álnév?) pinás képét. Bakos Gábor (az egyik szervező) szerint 'Korábban is megesett már, hogy egy szépen megcsinált képet nem tettünk ki (...), mert (...) György Péter felhívta a figyelmünket rá, hogy fasisztagyanús.' Általában Elefánt kolléga szokott györgypéterezni (összeesküvésünk kezdetén így osztottuk le a feladatokat, hehe), de ezúttal sikerült lenyúlnom kedvenc témáját, remélem, nem haragszik. Fogalmam sincs, melyik képről lehet szó, hiszen György 'CENZOR' Péter aszonta, hogy ezt talán mégsem kellene (ezúttal ráadásul nem is gyépé lépett a tettek mezejére), de én ezidáig úgy tudtam, ezek szerint tévesen, hogy a párttitkároknak leáldozott. A cenzúra azonban él és virul. Köszönet érte a györgypétereknek. Kádár János pedig biztos kacsintott egyet, akárhol is van jelenleg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://friendofliberty.blog.hu/api/trackback/id/tr14639735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása